fönsterputs i varberg

renaste fönstren i varberg

Rena fönster är en liten detalj som gör stor skillnad. Om du anlitar oss för fönsterputs behöver du inte tänka på någonting förutom resultatet. Vi sköter proffsig fönsterputs, och du får mer tid över till annat. Vår personal är utbildad och har kompetens att putsa alla olika sorters fönsterputsning. Om det handlar om svårtillgängliga fönster så utför vi uppdrag på upp till 15 m höjd.


Denna information kan vara bra att känna till om du anlitar oss för fönsterputs.

Du som kund avgör själv hur ofta du vill få dina fönster putsade. Antingen kan du anlita oss för fönsterputs vid enskilda tillfällen, eller som abonnemangskund. Vi löser det efter dina önskemål! Om du bokar fönsterputs som abonnemangskund blir det billigare.


Hur ser en fönsterputs ut?

Vår fönsterputs är helt miljövänlig. Vi använder renat och avjoniserat vatten, fritt från kalk och mineraler. Det rengör bra utan att lämna ränder eller märken efter sig när det torkar.


Personal utbildad inom fönsterputs.

Vår personal är fullt försäkrad och jobbar med kollektivavtal. När de utbildas inom fönsterputs är momenten metoder, hållbarhet, och specialputs inkluderade.

Om du är intresserad eller har några frågor kan du höra av dig via mail eller telefon.

vad ingår i fönsterputsning?
Du informerar om hur många fönster som ska putsas och vilken typ av fönster det rör sig om. Vi skickar då ut vår personal som putsar både invändigt och utvändigt så att du kan komma hem till ett fräscht hem med fläckfria fönster.
pris på fönsterputs

Fönsterputs som abonnemang

Du kan välja att boka fönsterputsning som abonnemang. Det innebär att vi kommer ut till dig och putsar dina rutor med ett tidsintervall som vi tillsammans kommit fram till. När vi kommit fram till hur ofta ni vill att vi ska komma skickar vi ut ett preliminärt schema på när vi ska putsa. Om ni har några anmärkningar om tidsplaneringen kan ni höra av er så fixar vi det!


Fönsterputs vid enstaka tillfälle

Du bokar in oss för en dag som passar och vi kommer ut och utför fönsterputsen. Vi ansvarar för allt material. Plocka gärna bort grejor som står i fönster.

Oavsett om du anlitar oss för ett engångstillfälle eller som abonnemangskund påbörjas uppdraget med att vår personal kommer ut och gör en uppskattning av pris och tid. Både pris och tid varierar beroende av flera aspekter, hur många fönster som ska putsas och hur stora de är.

Bra att veta om fönsterputs

Vi är både fullt försäkrade samt erbjuder en garanti så att du som kund kan känna dig trygg. Vi tar med oss allt material. Innan vi kommer ut är det uppskattat om du plockar undan nära fönstret så att vi kan komma åt och nå bästa resultat.

varför fönsterputs med oss?

Alla våra medarbetare är certifierade inom fönsterputs och har god erfarenhet. Om du anlitar oss som privatkund för fönsterputs i din bostad kan du även använda RUT-avdraget. Med RUT-avdraget betalar du bara 50% av vad det annars hade kostat, och vi sköter allt professionellt direkt på fakturan.