om oss

hemstädning varberg

Uppsala Hemstädning grundades för 2 år sedan och har sedan dess vuxit till att bli ett väletablerat företag i städbranschen. Detta tror vi är ett resultat av våra ansträngningar att se till att våra kunder får tjänster anpassade efter deras behov. Med jämna mellanrum skickar vi ut kundundersökningar och har fått överraskande positiva resultat, särskilt det senaste året.

låga priser men ändå hög kvalité

För att lyckas med en sådan tillväxt som vi gjort är det förutsättning att ha glada kunder. Vi håller en hög kvalité och erbjuder städ till ett bra pris. Våra kunder har rapporterat att det är väl spenderade pengar att anlita Uppsala Hemstädning.

Vi tänker på våra kunder och därför tillkommer inga kostnader till de angivna på sidan.

utbildad och kompetent personal

För att kunna hålla den effektivitet och kvalitet som Uppsala Hemstädning idag erbjuder krävs det att vår personal vet vad de gör. Alla våra medarbetare går på grund av det igenom en obligatorisk internutbildning vid start och fortsätter sedan att lära sig genom arbetet. Vi har en policy som håller, vilket leder till att vår personal berättar att de känner sig nöjda med jobbet och stannar kvar på arbetsplatsen.

hållbarhet inom företaget

Vi jobbar mot en hållbar framtid och ser därför till att välja miljövänliga städmedel. Vi på Uppsala Hemstädning jobbar med att minska vår miljöbelastning genom att använda miljöcertifierade produkter och utbilda vår personal inom miljötänk. Vi vill minska effekten vi lämnar på miljön samtidigt som vi levererar städtjänster av hög kvalité. För att kunna fortsätta vår tillväxt och hålla oss kvar på marknaden gäller det att vi gör ett bra jobb med hållbarheten.

rut-avdraget

Vid all den städhjälp vi erbjuder har du som privatperson möjlighet att använda dig av RUT-bidrag som är en skattereduktion från Skatteverket. Det innebär att du endast betalar hälften av arbetskostnaden. Vi som utför tjänsten hanterar ansökan om resterande summa direkt av Skatteverket. Du betalar således 50% av arbetskostnaden (inklusive moms) och Skatteverket betalar 50% av arbetskostnaden till företaget du har anlitat.


Skattereduktion på hushållsnära tjänster

Rut står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och reduktionen gäller arbetskostnader upp till 50.000kr. Det krävs att städfirman som utför tjänsten har en F-skattesedel. Det kravet uppfyller förstås vi på Uppsala Hemstädning.


Villkor för att du ska kunna nyttja RUT-avdrag

Minst vara 18 år det beskattningsåret du nyttjar avdraget

Obegränsat skatteskyldig i Sverige

Du har betalat för utförd tjänst/arbete som är berättigat till RUT-avdrag

Observera att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna nyttja rot- och rutavdraget.

Du kan använda dig av RUT upp till 50 000kr per person och år. Dock högst upp till 100 000kr för 2 personer i hushållet*. Det går bara att använda sig av RUT för arbetskostnaden. Rengöringsmedel, resekostnader och liknande utgifter omfattas inte av skattereduktionen.

Du kan inte använda dig av större summa än du ska betala i slutgiltig skatt efter att du har gjort dina avdrag i deklarationen.

RUT-avdraget för städhjälp eller annat rengöringsarbete ska endast omfatta enklare arbete samt flyttstädning.

Du som köpare ansvarar för att alla villkor för rot- och rutavdraget är uppfyllda.