storstädning i varberg

storstäd i varberg

Trots en veckovis städning så bör man då och då göra en grundlig storstädning. Med detta menas till exempel avtorkning ut- och invändigt av vitvaror. Alltså delar av hemmet som man inte vanligtvis städar ofta. Det är kanske så att du känner att du knappt har tid eller ork till veckostädet, då lär du inte ha någon ork alls till att utföra ett storstäd på egen hand. Lämna över denna syssla till oss, så att du kan komma hem till ett fräscht och vårdat hem. Våren brukar vara ett bra tillfälle för storstäd, eftersom vintern lätt lämnar sina spår av smuts så som grus och damm. Det finns ett ordspråk som säger att ‘’Ett rent hem skapar ett rent sinne’’. Detta tycker vi stämmer. Är ens omgivning ren så brukar man själv oftast känna sig tillfreds. Av vår erfarenhet så innebär en storstädning just detta. Många kunder genom åren har även sagt det. Men vad är det för speciellt med en storstädning jämfört med den veckovisa? Jo, det är att man fokuserar på de ytor som lätt kommer i skymundan. Exempel på sådana ytor är köksfläkt, lister och luckor. Kommer du på dig själv med att ditt hem kan behöva en sådan städning? Ingen fara, vi kan sköta din storstädning åt dig. Oavsett vilken tid på året det är så vill man ibland få det lite extra rent i sitt hem, många vill detta särskilt innan sommar och vinterns högtider. Storstädning lämpar sig därför vid varje årstid. Varför då inte ta hjälp av oss för ett skinande rent hem?

vad ingår i storstädning?

För att vi ska kunna utföra storstädningen så effektivt som möjligt så ber vi dig att plocka undan saker som ligger framme, t.ex. disk, kläder etc. Vill du att vi städar under eventuellt badkar så ta gärna av fronten så att vi kommer åt där.

badrum

Avtorkning av dörrar, badrumsskåp, väggar Rengöring av handfat, kranar och vattenledningar 7 Rengöring av badkar och under eller duschkabin Rengöring av toalettstol in- och utvändigt Rengöring av eventuella vitvaror Observerar att vi gör saker utöver listan för att få en skinnade rent hem i helhet.

kök

Avtorkning av alla fria ytor, köksluckor, bänkar, vitvaror Rengöring av spis och ugn, kakel/vägg runt spisen, handfat, fläkt, in- och utvändigt rengöring av mikrovågsugn samt dammsugning och fuktmoppning av golv.


alla rum

Dammtorkning av väggar, dörrar, golvlister, elkontakter, ovanpå skåp och garderober, avtorkning av skåp- och garderobsluckor, hyllor Avtorkning av möbler och dammsugning av klädda möbler Putsning av speglar och övriga glasdörrar, Dammsugning av golv och mattor, skakning av mattor om möjligt

pris på storstäd

Kostnaden för en storstädning beror på många olika saker. Vi gör ett hembesök hos dig så att vi kan komma överens om vad just du behöver av oss och uppskattar en ungefärlig summa.

hemstäd + storstäd?

För dig som blir abonnemangskund på hemstädning hos oss rekommenderar vi dig att starta med en storstädning.

Tjänsten passar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden.

Du som abonnerar på hemstädning hos oss kan också komplettera din vanliga hemstädning tjänst med en storstädning ca 2 gånger per år till 10% rabatt. Då går vi igenom de ytor som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister mm.

varför storstäd med oss?

VI är proffs inom storstädning

Under våra aktiva år har vi utfört över 1000 storstädningar, hos flera nöjda kunder. Därför vågar vi säga att vi är proffs på det vi gör!


Inga extra avgifter

Priserna vi erbjuder är fasta och inga extra kostnader tillkommer.


Är du inte nöjd?

Om du är missnöjd med vårt arbete fixar vi givetvis detta, utan extra kostnad. Hör av dig till oss inom 7 dagar efter din storstädning så återkommer vi med en ny tid.


Glada medarbetare

För att våra medarbetare ska känna sig säkra och nöjda använder vi oss av kollektivavtal.